Algemene voorwaarden

Privacyverklaring Kindertheater Onwijz
Oktober 2021

Identiteit van de onderneming
Kindertheater Onwijz staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67942369. Het BTW-nummer is NL857235837B01.

Contactgegevens
Ilse Voorhorst en Diana Lingen, Landmanshof 29, 3342 XD Hendrik-Ido-Ambacht (dit is geen bezoekadres). info@kindertheateronwijz.nl

Persoonsgegevens
Gevraagde gegevens voor het plaatsen van orders zijn de naam, e-mailadres en adresgegevens.

Doel
Persoonsgegevens die op onze site verzameld worden zijn uitsluitend bedoeld voor het afhandelen van orders in de webwinkel en informeren via onze nieuwsbrief. De persoonsgegevens worden door ons uiterst vertrouwelijk behandeld. We maken gebruik van betalingssysteem iDeal.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Personen zijn te allen tijde in de gelegenheid hun mailvoorkeuren aan te passen of zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Personen hebben te allen tijde het recht tot inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. Tevens hebben personen het recht om bezwaar te maken tegen opname en verwerking van persoonsgegevens. De gegevens zijn met toestemming verkregen; deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door de persoon in kwestie. Klachten in deze kunnen gemeld worden via de Autoriteit Persoonsgegevens.
In het geval van bestellingen in de webshop zijn de persoonsgegevens noodzakelijk voor een correcte afhandeling van de order. Niet verstrekken van de persoonsgegevens of intrekking van toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken heeft als gevolg dat orders niet voltooid kunnen worden.
Verstrekte gegevens worden door ons 10 jaar in het systeem bewaard, of uiterlijk tot aan wijziging of verwijdering door de klant zelf.

Bestellen en betalen

In onze webshop kun je de producten bestellen die jij wilt. Betalingen vinden plaats via iDeal. Andere betaalmethodes worden momenteel niet ondersteund.
Alle prijzen die wij hanteren zijn in euro’s en inclusief BTW.