Praktische informatie

Onze Missie

Onze missie is om kinderen op een laagdrempelige manier te vertellen over Jezus. We willen hen vertellen dat Hij heel veel van hen houdt en dat je altijd welkom bent bij Hem.

Onze voorstellingen zijn een mix van toneel, trucs, humor, spellen en veel interactie. We zien en geloven dat de link tussen iets zien gebeuren tijdens een truc en iets horen vertellen, ervoor zorgt dat kinderen (én volwassenen) de boodschap goed kunnen onthouden, begrijpen én ervan genieten!

Zelf genieten wij mee! Zo hebben wij in onze voorstellingen een sneeuwtruc verwerkt. Tijdens deze truc verandert een laagje poeder in sneeuw. Zoveel sneeuw dat het over de rand heen stroomt en blijft overstromen. We leggen hierbij uit dat Gods hart overstroomt van liefde voor ons en dat Zijn liefde voor ons nooit stopt. Die boodschap raakt ons ook steeds weer!

“Kinderen én volwassenen hebben enorm genoten van de voorstelling! Jullie brengen een prachtige boodschap op een ontspannen manier! Goede afwisseling tussen trucs, toneel en lekker meedoen. Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk!”

“Na afloop van onze kinderdienst hebben wij aan alle kinderen jullie sneeuwtruc mee naar huis gegeven. Wat een top idee! Een prachtige boodschap, verpakt in een leuke truc. We kregen het mooi verpakt en kant-en-klaar geleverd. We genoten van het uitdelen ervan, wat een glunderende gezichten allemaal. Bedankt!”

Tijdsduur

  • Onze reguliere voorstelling duren 50 á 60 minuten.
  • Onze kerstvoorstelling duurt 40 á 45 minuten.
  • Een voorstelling op een basisschool duurt ca. 45 minuten.

Wilt u ons voor kortere of langere tijd boeken, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee.

Kosten

  • Voor het spelen van een voorstelling rekenen wij € 495,-. 
  • Voor elke aaneensluitende voorstelling betaalt u € 395,- i.p.v. € 495,-. 
  • Voor het spelen van een voorstelling van 5 kwartier rekenen wij € 550,-.
  • Voor het spelen van een voorstelling op 24 december, 1e en 2e feestdagen, Goede Vrijdag en Hemelvaartsdag rekenen wij € 550,- 

Deze prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding (€ 0,30 vanaf Hendrik-Ido-Ambacht) en 9% BTW.

Geluid

Wij maken graag gebruik van de geluidsinstallatie en 2 headsets op uw locatie. Als er geen headsets beschikbaar zijn, nemen wij deze kosteloos mee. Het is dan van belang dat er iemand aanwezig is die deze voor ons aan kan sluiten. Als het nodig is dat wij zelf onze geluidsinstallatie meenemen, dan rekenen wij hier € 95,- voor (excl. 9 % BTW).

Basisscholen

Wij spelen met veel plezier voorstellingen op basisscholen. Onze voorstellingen zijn heel geschikt voor de invulling van een kerst- of paasviering, feestweek, juffen/meesterdag of jubileum. Wilt u een speciaal thema in de voorstelling verwerkt hebben, dan is dat zeker mogelijk. Neem gerust contact met ons op, wij denken graag mee!

Aangepaste voorstellingen

Wij genieten enorm van het spelen van een voorstelling voor en met mensen met een beperking. Neem gerust contact met ons op om de tijdsduur en andere mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee!

Overige info
KVK: 67942369
BTW: NL857235837B01
Bank: NL94KNAB0257293817